Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2013. 18:52 >> 18:56

SNAŽNA PORUKA BIRAČA

Pozitivna CG: Prošlo vrijeme nesmjenjivih

Uprkos nedemokratskom ambijentu produkovanom od strane vlasti, građani su na juče održanim predsjedničkim izborima poslali snažnu poruku da je u Crnoj Gori prošlo vrijeme nesmjenjivih, saopštili su iz Pozitivne Crne Gore. Pokazalo se da je želja građana za promjenama ipak jača od svih pritisaka i zloupotreba, tvrde u toj partiji.

U Pozitivnoj Crnoj Gori smatraju da “obim i raspon nepravilnosti ukazuju na to da kao društvo moramo biti istrajni u sprječavanju pokušaja prekrajanja izborne, odnosno narodne volje“.

Očigledno je, kako stoji u saopštenju Medijskog tima Pozitivne, da „političke promjene koje su započete na parlamentarnim izborima predstavljaju nezaustavljiv proces odlaska vladajuće klase sa najodgovornijih pozicija“.

Pozitivna Crna Gora zahvalila je svojim biračima "na doprinosu demokratizaciji crnogorskog društva i postignutom rezultatu koji je pokazatelj ogromne želje građana za političkim, društvenim i ekonomskim boljitkom".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније