Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

08. 04. 2013. 11:25 >> 11:48

DIK ČEKA OIK-e

Pristigli rezultati iz tri opštine

Predsjednik Državne izborne komisije Ivan Kalezić kazao je za Portal RTCG da su do sad tri opštinske izborne komisije dostavile DIK-u rezultate predsjedničkih izbora, te da konačne rezultate možemo očekivati nakon što to učine sve lokalne komisije.

 

 

Kalezić je pojasnio da opštinske izborne komisije imaju rok do 20 časova da DIK-u dostave rezultate.

„Što prije nam opštinske komisije dostave izvještaje, mi ćemo prije objaviti rezultate. Do sada su zapisnike dostavile tri opštinske komisije“, kazao je Kalezić.

Nakon što dobije rezultate iz svih opštinskih komisija DIK ima rok od 12 sati da objavi preliminarne rezultate izbora.

Kalezić nije mogao da kaže da li će DIK o rezultatima izbora informisati javnost na konferenciji za novinare ili će podatke objaviti na sajtu.

„Ako tu bude neko prikladno vrijeme održaćemo konferenciju za medije“, kazao je Kalezić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније