Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 04. 2013. 13:20 >> 15:48
11

IZBORI

Pajović: Glasajte za Lekića

Lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović ponovo je pozvao članove i simpatizere te stranke, da na predsjedničkim izborima u nedjelju, glasaju za Miodraga Lekića.

„U Crnoj Gori se više nećemo dijeliti na naše i vaše. Državnost Crne Gore je neupitna i ona se neće promijeniti, niti je može promijeniti predsjednički kandidat. Svjesni smo da je to zamjena teza vladajuće koalicije. Državni simboli se moraju poštovati i tu stavljamo tačku“, kazao je Pajović.

 

 

Lekić je, na konferenciji za novinare sa Pajovićem, rekao da je Pozitivna osvježenje koje je donijelo promjene u političkom životu Crne Gore.

Lekić je rekao da nema problema sa identitetskim pitanjima i ocijenio da je podrška Pozitivne podrška promjenama.

„Podrška Pozitivne nije samo podrška meni, nego i promjenama kojima želim da doprinese'', kazao je Lekić.

Poslanik Pozitivne Dritan Abazović, pozvao je manjinske partije da na izborima glasaju za Miodraga Lekića.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније