Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 01. 2015. 09:17   >>  09:12 1

HERCEG NOVI

Izbor predsjednika SO u četvrtak

Za četvrtak, 29. januar biće zakazna sjednica Skupštine opštine Herceg Novi, na kojoj bi trebalo da bude izabran predsjednik lokalnog parlamenta, a za 2. februar naredna sjednica na kojoj će se birati predsjednik Opštine, dogovorili su se juče kandidat za gradonačenika Nikola Nikša Gojković iz Izbora i kandidat za predsjednika Skupštine Andrije Radmana iz DPS-a.

Gojković je, za TV Boka potvrdio da je juče održao prvi sastanak sa Radmanom koji je, kako je kazao, više bio upoznavanje sa onim što ih očekuje, a manje operativan.

"Dogovorili smo da u četvrtak u 11 sati bude održana sjednica Skupštine, na kojoj se nadam da će bez problema biti izabran predsjednik lokalnog parlamenta", kazao je Gojković televiziji Boka.

Uz napomenu da su se, u prvom razgovoru, upoznali sa problemima koji ih očekuju, a da će razgovore nastaviti narednih dana.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније