Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 01. 2015. 08:24 >> 09:27
15

KNEŽEVIĆ PORUČUJE

Protesti, ako ne prihvate prelaznu Vladu

Pojedinci u vladajućoj koaliciji, svjesni da se nezasluženo nalaze na pozicijama moći, pokušavaju produžiti taj boravak, po cijenu da ostatak Crne Gore propadne, istakao je predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević. Kako je rekao, smisao prelazne vlade je zaustavljanje daljeg propadanja Crne Gore, i oni koji ne žele biti dio te ideje, snosiće odgovornost zbog aktivnog učešća u opstruiranju demokratskih procesa i promjena.

Knežević je, u intervjuu za Dan, rekao da ukoliko građani budu smatrali da su u slučaju eventualnog odbijanja inicijative o prelaznoj vladi jedini preostali vid djelovanja masovni protesti, onda niko ni u opoziciji ni u vlasti ne može ignorisati tu činjenicu.

„Obilazak Crne Gore je naš najvažniji zadatak, na kojem ću energično inistirati jer su nam građani dali mandat da ih zastupamo na osnovu jasnih opozicionih principa i ciljeva koje ne smijemo iznevjeriti“, rekao je lider DNP-a.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније