Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 04. 2013. 10:09 >> 11:51
4

AFERA SNIMAK

Dan objavio nove snimke sa sjednice DPS-a

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović saopštio je, uoči parlamentarnih izbora, da direktori javnih ustanova prilikom zapošljavanja u predizbornoj kampanji moraju da konsultuju bivšeg političkog direktora DPS-a Branimira Gvozdenovića i da vode računa o interesima stranke, piše Dan.

 

 

Taj list je objavio transkript sa sjednice Predsjedništva DPS-a, u proširenom sastavu uoči izbora, u kojem Đukanović saopštava da je tadašnji direktor stranke Gvozdenović dobio zadatak da okupi direktore javnih preduzeća, da bi riješio problem na koji su ukazali predstavnici opštinskih odbora stranke.

Šef plužinskog odbora DPS-a Jovo Adžić rekao je, na sjednici, da se u tom mjestu prvi put kampanja radi bez podrške Hidroelektrane Piva, ocjenjujući da je to nedopustivo.

Hidroelektrana nije samo domaći već evropski gigant, da ne govorim o politici zapošljavanja, odnosno nezapošljavanja, rekao je Adžić.

Đukanović je kazao da je problem u javnim preduzećima identifikovan, i da će biti tretiran uz podršku političkog direktora stranke.

- Gvozdenović će vidjeti o čemu se radi, pozvaće direktore javnih preduzeća i vidjeće kako da se otkloni deformitet o kojem je Adžić govorio. Nije prirodno da ljudi koji su zahvaljujući našoj politici tamo, i koji su dobili mandate zahvaljjući našoj pobjedi ne pokažu potreban senzibilitet, kazao je Đukanović.

On je, između ostalog, govorio i o tome da bi DPS najradije išao na izbore samostalno.

- Najviše volimo sebe, i da se ne lažemo ne bismo ulazili ni sa kim u koaliciju da ne ocjenjujemo da moramo. Danas razmišljamo o koalicija za četri godine i uradimo to što mislimo da možemo da uradimo da nam takvi koalicioni partneri ne trebaju. Ali kada radimo kakao smo radili u prethodnom periodu, onda čini mi se da realno dolazimo do zaključka da sada ne možemo, da nam koalicioni partneri trebaju. I vidimo im mane i vide oni nama, kazao je Đukanović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније