Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 03. 2013. 22:35 >> 10:25
8

BIJELO POLJE

VIDEO: Lekić – Ujedinjena opozicija pobjeđuje

Predsjednički kandidat Miodrag Lekić, poručio je večeras sa predizbornog skupa u Bijelom Polju da će biti predsjednik svih građana i da je ujedinjena opozicija garant pobjede na predsjedničkim izborima.

Svog protivkandidata Filipa Vujanovića je optužio da se služi lažnim patriotizmom i da se više neće baviti njime.

 

Predsjednik NOVE Andrija Mandić kaže da je Lekić prava osoba za predsjednika, javna ličnost čija se politika i stavovi znaju godinama, a koju podržavaju i crnogorski Srbi, Bošnjaci, Albanci, Hrvati i svi časni ljudi koji, kako je rekao, ne žele da budu zgaženi od bilo koje vlasti. Takav čovjek jedino može da radi u interesu svih građana Crne Gore, kazao je Mandić.

,,Lekićev protivkandidat je kao ministar unutrašnjih poslova, rastjerivao parastose po Crnoj Gori, sklapao štetne i kompromitujuće ugovore koji su štetili crnogorskoj ekonomiji i koji su zadali smrtni udarac Kombinatu aliuminijuma, jer je on ohrabrio potpisivanje ugovora između Kombinata i Glenkora“, rekao je Mandić.

U Bijelom Polju govorio i Srđan Milić

Predsjednik SNP-a Srđan Milić, pozvao je članove i simpatizere te partije, da 7.aprila izađu masovno na birališta i daju glas Miodragu Lekiću, zato što je Crnoj Gori potrebna sloboda, pravda, jednakost i solidarnost.

To su vrijednosti koje su nekada postojale na ovim prostorima u dosad naljepšoj državi, koja se zvala  SFRJ, ocijenio je Milić.

“Nije lična karta Miodraga Lekića, da poziva penzionere da ga glasaju, a da im prije toga uzme po 8 eura, niti da zatvara kolektive po Crnoj Gori. Nijesu to jedini paradoksi u današnjoj Crnoj Gori, oni se vide i u tome što neko pita Lekića gdje je bio jedan dan a neće da odgovori šta je radio 10 godina, kao i to da smo 21.maja 2006. dobili noć koja je skuplja od vijeka, ali samo za kriminalce i one s druge strane zakona, jer je stvorena privatna država“, kazao je Milić.

Lider SNP-a je istakao da je paradoks i to da on koji je glasao protiv „privatne” Crne Gore, sada čini sve da ona izgradi slobodne i nezavisne institucije, da svi budu jednaki pred zakonom i da se više nikada ne dozvoli diskriminacija bilo kog čovjeka, bez obzira na njegovu nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost.

 

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније