Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 11. 2014. 16:56 >> 16:54
3

SPRIJEČITI DIVLJANJE

Pajović: Informer medijski predator

Nedopustivo je za državu Crnu Goru da nijemo gleda divljanje Informera, umjesto da zaštiti i državu i sve njene građane i narode, kaže lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović. „Država je dužna da štiti svakog svog pojedinca i svaki narod. Ako se sada ne stane na kraj, postavlja se pitanje šta je sljedeće što možemo očekivati od ovih medijskih predatora“, navodi Pajović.

Uprkos brojnim osudama sa visokih međunarodnih adresa, inicijativama aktivista za ljudska prava i slobode i većine političkih partija u nacionalnom parlamentu, Pajović tvrdi da Informer očigledno nastavlja svoju misiju -širenje nacionalne mržnje i najprizemnijih pokušaja diskreditacije onih koji se bore za demokratske vrijednosti naše države.

„Poruka, koju naručioci tekstova ovog uvezenog medija žele da pošalju javnosti, jeste da će na nedostojan i nečovječan način pokušavati da diskredituju, a zapravo prijete bilo kome ko se kritički odnosi pema negativnim pojavama u društvu, kao što su korupcija, partitokratija ili organizovani kriminal“, kaže se u Pajovićevom saopštenju.

Po njemu, ako se tome doda i širenje nacionalne netrpeljivosti i mržnje, onda je sasvim sigurno da su podriveni temelji naše države, a Informer želi dokazati da je jači od nje same.

„Nemam drugog objašnjenja, ukoliko neko ne poštuje odluke institucija države Crne Gore, šteti njenom imidžu, a takođe pokušava omalovažavati narode koji žive vjekovima složno na ovim prostorima“, zaključio je Pajović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније