Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Vijesti, Mina ]

31. 10. 2014. 08:00 >> 21:32

NAJOZBILJNIJI KANDIDAT

Siniša Stanković umjesto Davidovića?

Pomoćnik u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Siniša Stanković najozbiljniji je kandidat za novog generalnog sekretara Skupštine Crne Gore.

Stanković je trenutno angažovan u Ministarstvu kao generalni direktor Direktorata za upravljanje otpadom i komunalni razvoj.

On je u tom Vladinom resoru zaposlen više od deset godina.

Aktuelni generalni sekretar parlamenta Damir Davidović najavio je povlačenje sa te funkcije kako bi se posvetio privatnim obavezama i moguće angažmanu u privatnom poslu. On je sa odlukom o povlačenju usmeno upoznao rukovodstvo parlamenta.

Dok je Davidović na mjesto generalnog sekretara, prije pet godina, imenovan kao nestranačka ličnost, Stanković će, ukoliko bude izabran, u parlament doći kao kadar Socijaldemokratske partije (SDP).

Tokom profesionalne karijere Stanković je radio kao sekretar SDP-a, a trenutno je član Glavnog odbora Krivokapićeve stranke i podgoričkog odbora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније