Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 10. 2014. 17:51 >> 17:49
5

STIJEPOVIĆ – KROUSTI

Podgorica i Nikozija više da sarađuju

Podgorica i Nikozija, kao i ostali gradovi na Kipru, ubuduće treba intenzivnije da sarađuju i razmjenjuju iskustva u rješavanju određenih problema na lokalnom nivou u cilju postizanja većeg kvaliteta života građana, ocijenio je gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, sa kojim se saglasila ambasadorka Kipra Nafsika Krousti.

Sagovornici su se, kako je saopšteno, saglasili da Kipar i Crna Gora imaju dobre odnose i uspješnu saradnju, ali da bi s obzirom na mnoge sličnosti dvije zemlje, ta saradnja mogla biti još konkretnija, posebno u oblasti ekonomije i turizma.

Oni su se, takođe, saglasili da bi otvaranje počasnih konzulata na Kipru i u Crnoj Gori umnogome doprinijelo boljoj  i intenzivnijoj ekonomskoj saradnji, jer obije zemlje trenutno imaju ambasadore na nerezidentnoj osnovi.

Krousti je posebno naglasila da Kipar daje punu podršku Crnoj Gori na putu evropskih integracija.

Krousti je Stijepoviću čestitala na izboru i izrazila zadovoljstvo što upravo ona ima tu privilegiju da među prvim ambasadorima bude gost novog gradonačelnika Glavnog grada Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније