Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 03. 2013. 12:53 >> 12:53
2

POZITIVNA CG

Pajović: Preživjeli smo političku harangu i sad smo jači

Pozitivna Crna Gora je proteklih mjeseci preživjela političku harangu i od vlasti i od opozicije, i sada je jača i odlučnija da se bori za svoju viziju drugačije Crne Gore, poručio je lider te stranke, Darko Pajović.

On je intervjuu agenciji MINA kazao da je na poslednjoj sjednici Glavnog odbora gotovo jednoglasno odbijen zaključak Savjeta za sazivanje vanrednog kongresa, što govori o nikada većem jednistvu unutar stranke.

»Izgleda da su članove stranke svi izazovi i nedaće kroz koje smo prošli zbližile više nego ikada, i to je jedna nova snaga Pozitivne«, rekao je Pajović.

On je kazao da se Pozitivnoj, za samo deset mjeseci, izdešavalo toliko stvari, koliko se drugim strankama dogodi u deset godina.

»Nepunih pet mjeseci nakon osnivanja imali smo izbore na kojima smo vladajućoj koaliciji uzeli sedam mandata, pa političku korupciju u Nikšiću kada nam je otet jedan mandat, ponovljene izbore u tom gradu, opstrukciju, pritiske i od vlasti i od opozicije, uzlete i padove, ali smo i dalje čvrsto na nogama«, naglasio je Pajović.

Pozitivna je, kako je naveo, i pored svega toga pokazala do veliku žilavost u političkom životu i uspjela da očuva jedinstvo u stranci, ali i da zadrži povjerenje građana, koje je, kako kaže, svakog dana sve veće.

Prema njegovim riječima, u Demokratskoj partiji socijalista su svjesni koliku prijetnju za njih predstavlja Pozitivna, jer je, kako kaže, dobar dio njihovih glasača shvatio da je država ugrožena bahatošću i raspiništvom premijera i uskog kruga ljudi oko njega.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније