Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 03. 2013. 22:08   >>  24. 03. 2013. 10:44 8

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Vujanović: Bio sam i biću predsjednik svih građana

Veceras je u Bijelom Polju održana predizborna tribina predsjedničkog kadndidata Filipa Vujanovića, na kojoj je govorio predsjednik DPS-a Milo Đukanović.

"Predsjednik Vujanović je u prethodnom mandatu pokazao da je , prije svega, dobar čovjek, a zatim dobar državnik, dobar roditelj. Pokazao je kako se mudro vodi multikulturalna politika. On je doprinio skladu i dobrim odnosima u Crnoj Gori, dobrim odnosima sa susjedima ", rekao je Đukanović.

Osvrćući se na predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića, Đukanović je naglasio da se  ne može predstavljati za pravog predsjednika neko ko, u trenutku kada se odlučivalo o državi, nije doprinio obnovi njene državnosti.

"Ne može biti patriota neko ko je bio ambasador, ne Crne Gore, već u ime Miloševića, odnosno Koštunice i zastupao interese velike Srbije", kazao je Đukanović i dodao da ne može biti protiv kriminala neko ko je pokušavao da ga upozna sa kriminalcima.

Predsjednički kandidat Filip Vujanović je poručio da ne želi da govori o protivkandidatu Miodragu Lekiću, jer smatra da je on čovjek bez stava.

"Ponosan sam što me podržavaju svi, sve nacionalne manjine. Očekujem podršku i Srba, jer želim da budem predsjednik svih građana, što sam bio i u prethodnom mandatu" kazao je Vujanović.

Potpredsjednik DPS-a, Svetozar Marović, rekao je da neko ko je drugi na biračkom listiću, ne može biti prvi na izborima.

"Neko ko je predvodio opoziciju na prethodnim parlamentarnim izborima i opet bio drugi, nema šanse da bude prvi i pobijedi na  predsjedničkim izborima", poručio je Marović.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније