Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 03. 2013. 09:05 >> 09:07
2

PREDSJEDNIČKA KAMPANJA

Lekić: Moja pobjeda donijela bi pomirenje

Nezavisni predsjednički kandidat Miodrag Lekić ponovio je u petak, na tribini u Plavu, da je Filip Vujanović obesmislio funkciju šefa države. Kako je kazao, Vujanović nema podršku u Parlamentu, bez podrške Socijaldemokratske partije.

Lekić je ustvrdio da se njegov protivkandidat, nezadovoljstvom prema dijelu himne Crne Gore, pokušava približiti srpskom korpusu.

„Vujanović je vjerovatno jedini predsjednik na svijetu koji potpiše jedan zakon, recimo Zakon o državnim simbolima i nakon izvjesnog vremena shvati da mu nešto ne odgovara i kritikuje to. On je izračunao da će se tim demagoškim potezom približiti srpskom korpusu i to su jeftini trikovi”, rekao je Lekić.

On je naveo da članovi Bošnjačke stranke imaju pravo da glasaju kako hoće, ali im je savjetovao “da u tom interesno-vazalskom mentalitetu” ipak razlikuju ono što oni misle i ono što misle Bošnjaci. “Nijesu Bošnjaci baš bez pamćenja na ovom prostoru“, dodao je Lekić.

Lekić tvrdi da bi njegova pobjeda na izborima donijela Crnoj Gori stabilnost i pomirenje, i obećava borbu protiv korupcije i kriminala.

“Poštenoj Crnoj Gori donosim upravo stabilnost,, a nestabilnost unosim mafijaško-korupcionaškoj Crnoj Gori i oni to znaju i zato su zabrinuti. Zato prebiraju po mojoj biografiji i ubiše se da mi nađu neki dokaz koji bi me diskreditovao. Ali ne mogu, nema ga, jer sam ja običan čovjek”, poručio je Lekić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније