Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

01. 02. 2013. 10:21 >> 10:23
1

USTAVO ILI NE

Lekić: Neću formalno osporavati kandidaturu Vujanovića

„Neću pokretati postupak protiv kandidature Filipa Vujanovića, bez obzira šta mislio o ustavnosti tog pitanja“, rekao je predsjednički kandidat, Miodrag Lekić.

Lekić je za Antenu M izjavio da želi da pitanje Vujanovićeve kandidature bude riješeno što prije, ali da smatra da on ne treba da formalno pokreće to pitanje.

„Smatram da meni ne pripada kao kandidatu pravo da ja pokrećem inicijativu osporavanja te kandidature’’, rekao je Lekić.

Kada su u pitanju potpisi potrebni za kandidaturu, Lekić kaže da čeka zvaničnu objavu izborne komisije.

„Mi smo se interesovali, ali nismo dobili baš precizan odgovor od komisije. Njihova je nadležnost da objave početak prikupljanja potpisa. Mi smo ti koji treba da radimo na osnovu pravilima“, izjavio je Lekić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније