Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 09. 2014. 21:37 >> 21:37

PREDSJEDNIŠTVO DPS-A

Dogovor sa SDP-poštovanje volje građana

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore ocijenilo je da je postizanjem dogovora o koaliciji na lokalnom nivou sa Socijaldemokratskom partijom u Podgorici, Pljevljima, Baru i Bijelom Polju, ispoštovana volja građana, iskazana na lokalnim izborima 25. maja, te naglasilo očekivanje da će skorim formiranjem lokalnih vlasti u ovim gradovima početi realizacija izbornih programa i planova, kreiranih za dalju dinamizaciju razvoja opština i podizanje kvaliteta života svih građana.

Predsjedništvo DPS, na dašanjoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS-a Milo Đukanović, upoznalo se sa aktivnostima na jačanju koalicione saradnje na državnom nivou i snaženju Vladine politike u prioritetnim oblastima ekonomije, kao i daljoj afirmaciji standarda vladavine prava.

Predsjedništvo je, kako se navodi u saopštenju, dalo punu podršku nastavku politike koja doprinosi punoj političkoj stabilnosti, neophodnoj za dostizanje NATO i EU vrijednosti i punopravno članstvo u ovim savezima.

Predsjedništvo DPS se upoznalo sa pojedinim inicijativama organa i članova DPS i iskazalo punu posvećenost i odlučnost da se u demokratskoj proceduri, u skladu sa Statutom DPS i zakonima Crne Gore, pronađu najbolji odgovori na konstruktivne prijedloge koji mogu doprinijeti daljem jačanju i još boljoj organizaciji DPS-a.

Predsjedništvo DPS-a je donijelo odluku da počne sa pripremnim aktivnostima za Petu sjednicu Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa partije, koja će biti održana 18. oktobra, a koja će biti posvećena pitanjima daljih reformi u skladu sa potrebama Crne Gore i zahtjevima integracionih procesa, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније