Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

16. 09. 2014. 12:32 >> 12:30
1

FUNKCIJA ODBORNIKA

Tamara Bajić umjesto Bogojevića

Odbornički mandat nosioca liste Evropsko lice Podgorice, Dragana Bogojevića, pripašće narednom kandidatu sa te liste, Tamari Bajić iz Pozitivne Crne Gore, saopšteno je iz te stranke.

Bogojević je podnio ostavku na odborničko mjesto u parlamentu Podgorice, a kao razlog je naveo definitvini raskid koalicije na čijem čelu se nalazio na izborima.

"Odbornički mandat pripašće sledećem kandidatu sa liste Evropsko lice Podgorice, Tamari Bajić iz Pozitivne", kazala je agenciji Mina, potpredsjednica partije, Azra Jasavić.

Ona je saopštila da će Klub odbornika Pozitivne narednih dana odlučiti da li će prisustvovati sjednici Skupštine Glavnog grada.

Jasavić je, upitana da li očekuje da će Socijaldemokratska partija (SDP) ispuniti zahtjeve da se ispita poslovanje bivšeg rukovodstva Glavnog grada, ona je rekla očekuju da će, samo zbog ličnog animoziteta i sukoba funkcionera te partije sa bivšim gradonačelnikom, biti ispitano poslovanje bivšeg rukovodstva Podgorice.

"SDP, sklapajući koaliciju na lokalnom nivou suprotno volji građana, pokazala je da je politika za tu stranku u službi ličnih interesa", dodala je ona.

U Pozitivnoj takav način ponašanja i vođenja politike smatraju neodgovornim i neprincipijelnim.

"Ovo posebno iz razloga što su najnoviji objavljeni dokumenti iz produžene Afere snimak, pokazuju da SDP na isti način zloupotrebljava državne resurse kao i Demokratska partija socijalista (DPS). To samo potvrđuje da su ove dvije partije srasle u jedno neraskidivo tkivo", kazala je Jasavić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније