Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 03. 2013. 19:49 >> 19:49
4

IMENOVANJE

Daliborka Pejović državna sekretarka Ministarstva turizma

Dosadašnja direktorica Agencije za zaštitu životne sredine Daliborka Pejović, imenovana je na današnjoj sjednici Vlade za državnu sekretarku Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Državne sekretare imenuje imenuje i razrješava Vlada, na predlog ministra, bez javnog konkursa.

Goran Poleksić imenovan je za načelnika Odjeljenja za vojno obavještajne i bezbjednosne poslove u Ministarstvu odbrane, a na mjesto v.d. pomoćnika ministra unutrašnjih poslova – rukovodioca Sektora za bezbjednosno zaštitne poslove i nadzor imenovan je Miloš Vukčević, do postavljenja generalnog direktora – rukovodioca ove organizacione jedinice.

Vukčeviću je prethodno  prestao mandat na mjestu pomoćnika direktora Uprave za sprječavanje pranja novca i finansiranja terorizma.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније