Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 03. 2013. 16:20 >> 20:35
4

IZBORNI ŠTAB LEKIĆA

Savjet RTCG da opomene uredništvo

Izborni štab predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića pozvao je Savjet Radio Televizije Crne Gore da opomene urednički tim zbog, kako tvrde neprofesionalnog izvještavanja.

U Lekićevom izbornom štabu kažu da Javni servis pripada podjednako svim, pa i tom štabu jer, kako su kazali, plaćaju ga kao i ostali finansijski obveznici.

„Pozivamo uredništvo RTCG da se mane neprofesionalnog standarda i ne pokušava da primitivnim i neprofesionalnim standardnima doskoči izbornom programu Lekića ili njegovom štabu«, poručio je šef Lekićevog izbornog štaba Goran Danilović.

Javni servis je, kako je kazao na konferenciji za novinare, predstavljajući biografiju Lekića, naveo da živi i radi u Italiji.

,,Žalosno je da profesionalac to kaže za jednog od predsjedničkih kandidata koji je poslanik i lider opozicije. To može da uradi samo neko ko misli da je originalan u nanošenju štete. To je primitivizam prve vrste", smatra Danilović.

On je od premijera Mila Đukanovića zatražio da, kako je rekao, odustane od potrebe da uređuje program RTCG.

Danilović je istakao da će Lekić pristati na duel sa Vujanovićem, jer nema šta da krije, ali poručuje da bi sučeljavanje trebalo organizovati pred studentima i na način da bude dostupno za više medija.

Koča Pavlović, savjetnik za medije Lekića, kazao je da vlast konstantno pokušava da laž predstavi kao istinu.

,,Građani, ako vi sada, poslednju laž Đukanovića prihvatite kao istinu, ako prihvatite da su Lekić, Danilović, Pavlović igrači velike zavjere koja iza sebe ostavlja krave tragove i ako prihvatite da smo mi odgovorni za smrt Duška Jovanovića, budite sigurni da ćete sjutra prihvatiti da su organizovali ubistvo Gorana Žugića'', rekao je Pavlović.


Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније