Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 03. 2013. 15:55   >>  15:56

KONSTITUTIVNA

Sjednica SO Nikšić 27.marta

Konstitutivna sjednica Skupštine opštine Nikšić, biće održana 27.marta u 10 sati.

 

To je dogovoreno na sastanku, kod predsjednice Skupštine Sonje Nikčević, kojem su prisustvovali predsjednici Opštinskih odbora DPS-a, SDP-a i Liberalne partije. Pozivu se nijesu odazvali predstavnici opozicije.

Na konstitutivnoj sjednici biće verifikovani mandati 41 odborniku ,koji će predstavljati dvije koalicije i dvije partije. U novom sazivu apsolutnu vlast, sa 23 odbornička mjesta imaće Koalicija Za evropski Nikšić, koju čine DPS, SDP i Liberalna partija.

Demokratski front osvojio je 13 mandata, Socijalistička narodna partija 3 i Pozitivna Crna Gora 2 mandata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније