Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

14. 03. 2013. 09:39   >>  09:48 2

LOKALNI IZBORI - NIKŠIĆ

Opozicija u Nikšiću provjerava sva birališta

Opozicija u Nikšiću ne miri se sa rezulatima ponovljenih izbora. Demokratski Front u dogovoru sa Pozitivnom i SNP-om provjera sve navodne nepravilnosti, kojih je bilo kako kaže Veljko Vasiljević iz Fronta- na pretek - javlja Antena M.

Prezicnije, utvrđuju koliko je građana kojima je zbog neizadavanja nove lične karte uskraćeno pravo glasa,  šta je sa onima koji su navodno proglašeni mrtvim , iako su živi, te da li su svi glasovi na biračkim mjestima upisani kako treba:

“Bez obzira na to što Demokratski front I Socijalitička narodna partija i Pozitivna u ukupnom zbiru imaju nešto malo manje glasova nego DPS ta razlika nije toliko velika koliko bi se to reklo prema broju odbornika koji su rezultat posljednjih izbora. Radi se o nekih 200 glasova koji bi drstično smanjili tu razliku i uz nekih 1000 ukradenih glasova opozicija je i ovaj put pobijedila u Nikšiću.”

Vasiljevića su iz Antene M pitali šta kada se završe sve provjere:

“Nemamo povjerenja niti želimo da se oslanjamo na rad korumpiranog Tužilaštva i opštinske izborne komisije. I rezultati tih istraživanja i tih provjera služe isključivo za nas i za prezentaciju ljudima iz Evropske unije koji treba da znaju da se DPS već godinama služi manipulacijama i da nijedne izbore nijesu dobili u fer borbi?”

Potpredsjednik SNP-a Neven Gošović ranije je najavio da će ukoliko u radu biračkih odbora u Nikšiću budu utvrđene nepravilnosti ta partija podnijeti krivične prijave protiv osoba u Ministarstvu unutrašnjih poslova i Sekretarijatu za lokalnu samoupravu nikšićke Opštine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније