Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

17. 05. 2024. 12:33 >> 12:33
Čitaj mi:

u prištini

Đeljošaj se sastao sa predstavnicima crnogorske zajednice na Kosovu

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj je juče u Prištini, nakon brojnih i produktivnih sastanaka sa visokim zvaničnicima Kosova, posjetio Ambasadu Crne Gore, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Tokom posjete crnogorskoj Ambasadi, kako navode iz Vlade, Đeljošaj se sastao sa istaknutim predstavnicima crnogorske zajednice – Lazarom Radulovićem, zamjenikom ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u Vladi Republike Kosovo i Zoranom Vukadinovićem, pukovnikom Vojske Crne Gore u misiji KFOR, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

"Sa Radulovićem je razgovarao o poziciji crnogorske zajednice na Kosovu, kao i o mogućnostima povećanja njihove vidljivosti u organima centralnih i lokalnih vlasti. Sa Vukadinovićem je razgovarao o bezbjednosnoj situaciji na Kosovu, te posebno zahvalio na velikom doprinosu koji profesionalci Vojske Crne Gore pružaju misiji KFOR-a", navodi se u saopštenju.
Na kraju, Đeljošaj se sastao i sa osobljem Ambasade Crne Gore kojima se, kako se navodi, zahvalio na vrijednom radu svih ovih godina.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније