Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 03. 2013. 16:01 >> 15:52
3

TRAŽE UVID U BIRAČKI MATERIJAL

Opozicija: Izbori u Nikšiću rezultat korupcije

Demokratski front, Socijalistička narodna partija(SNP) I Pozitivna Crna Gora, odlučiće o metodama daljeg političkog djelovanja tak nakon detaljne provjere izbornog procesa u Nikšiću.

U saopštenju se navodi da su lokalni izbori u Nikšiću rezultat političke korupcije i prekrajanja većinski izražene volje građana, iskazane na izborima 14.oktobra.

 „Sigurno je da većina građana Nikšića podržava promjene, što im je ovog puta bilo uskraćeno, jer je DPS u praksi primijenio metode koje su građani imali priliku da vide i čuju u aferama Snimak i Poštar. Očigledna politička korupcija dopunjena je i sistematskom zloupotrebom biračkog spiska, matične knjige državljana Crne Gore i selektivnim izdavanjem novih ličnih karata“, navodi se u saopštenju.

 Zahtjev za uvid u birački materijal Opštinskoj izbornoj komisiji u Nikšiću podnijeli su predstavnici DPS-a, SDP-a i SNP-a, koji od ponedjeljka pregledaju izborni materijal.

 “ Prigovori u najkraćem roku biti razmotreni, a neke ćemo rješavati u hodu,” rekao je Predsjednik Opštinske komisije Srđan Spaić .

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније