Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 06. 2014. 16:16 >> 16:20

KOLAŠINSKI ODBOR SDP-A

"DPS ubjeđivao birače da ne glasaju SDP"

DPS i grupa birača iz Kolašina, sačinjena od bivših funkcionera SNP-a, po čijim nalozima DPS godinama funkcioniše, dobili su na izborima čak pet mandata manje nego u prethodnom sazivu, navodi se u reagovanju Socijaldemokratske partije. Kažu da je osnovna poruka građana na ovim izborima koju ništa ne može prikriti.

Podsjetimo na juče ponovljenim glasanju na jednom biračkom mjestu u Kolašinu u Đuđevini koalcija SDP i Pozitivne osvojila je mandat više, dok je DPS izgubio jedno odborničko mjesto.

Iz SDP-a poručuju DPS-u da krivica za poraz potražite u sopstvenom dvorištu i svemu onome što su učinili Kolašinu.

“U saopštenju DPS-a u kome govori o političkoj korupciji, dobro ste pročitali - DPS govori o političkoj korupciji, tačno je jedino da je SDP dobila 27 glasova više. SDP je na istom biračkom mjestu na pretprošlim izborima imala 51 glas, a DPS svega 5, ali tada to nije bilo čudno” , poručio je Bojan Zeković, odbornik SDP-a u SO Kolašin.

On tvrdi da su aktivisti i funkcioneri DPS-a u Đuđevini, ubjeđivali birače da, ako ni po koju cijenu ne mogu glasati DPS, onda svoj glas daju Demokratskom frontu ili SNP-u, ali nikako SDP-u.

“Umjesto da objasne šizofrenu politiku gdje DPS, uz standardne nepristojne i nezakonite ponude, nagovara birače da glasaju Demokratski front, oni analiziraju zašto je najčistija politička ponuda u Kolašinu zabilježila rast povjerenja gra]ana.
Mandat koji je DPS izgubio nije značajan sa aspekta formiranja vlasti, osim ako ne računate na političku korupciju (kao što ste pokazali u Podgorici sa Narodnom strankom i Demokratskom srpskom strankom), ali i Đuđevina vam je pokazala da ljudi neke stvari ne mogu uraditi "ni po koju cijenu", zaključuje Zeković u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније