Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

09. 06. 2014. 12:03   >>  12:04

PREDSJEDNIŠTVO BS-A

Biće na vlasti svuda gdje su nastupali

Bošnjačka stranka zadovoljna je rezultatima koje je postigla na lokalnim izborima koji su održani 25. maja, jer je, kako je ocijenilo Predsjedništvo partije, uvećala broj odborničkih mjesta za 70 odsto.

 

Iz BS-a su naveli da je u Rožajama u subotu održana sjednica Predsjedništva, prva nakon lokalnih izbora u Plavu, Gusinju, Rožajama, Bijelom Bolju, Baru, Pljevljima, Podgorici i Tuzima.

Predsjednik BS-a Rafet Husović, izrazio je veliko zadovoljstvo povodom ishoda izbora u tim opštinama, podsjećajući da je njegova partija uvećala broj odborničkih mandata za 70 odsto.

„Porast odborničkih mandata, odnosno izvjesno učešće Bošnjačke stranke u vlasti u svim opštinama u kojima je nastupala na izborima, predstavlja ogroman uspjeh za stranku koja postoji samo 8 godina, a tendencija rasta biračkog tijela ukazuje na rad i zalaganje svih njenih članova kao i svjesnost simpatizera stranke“, kazali su iz BS.

Predsjedništvo, kako navode, zahvaljuje se  biračima, koji su pokazali hrabrost i doveli Bošnjačku stranku na mjesto koje je joj pripada, na vlast u onim opštinama u kojima bošnjački živalj egzistira.

„BS će u narednom periodu raditi još jače i bolje, pokazaće spremnost za sve izazove koji slijede i time odgovoriti svojim biračima na ukazanom povjerenju“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније