Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.Č.J.

08. 04. 2024. 14:43 >> 14:43
Čitaj mi:

garčević - maslenikov

Saradnja a Rusijom za DNP proritet

Za Demokratsku narodnu partiju (DNP)saradnja sa Rusijom je prioritet, kazao je član Glavnog odbora Demokratske narodne partije (DNP) Radko Garčević.

Garčević se u Budvi sastao sa Njegovom Ekselencijom Vladislavom Maslenikovim, izvanrednim i opunomoćenim ambasadorom Republike Rusije u Crnoj Gori kojeg je, kako se navodi u saopštenju, upoznao sa političkom, ekonomskom i društvenom situacijom u toj primorskoj opštini.

"Za nas u Demokratskoj narodnoj partiji saradnja sa Rusijom kao tradicionalnim prijateljem i značajnim ekonomskim partnerom je od prioritetnog značaja, iz tog razloga DNP na čelu sa predsjenikom Milanom Kneževićem uvijek će se zalagati da se odnosi između ove dvije bratske zemlje podignu na mnogo veći nivo jer naša istorija, puna zajedničkih trenutaka i naši narodi, snažno privrženi i oslonjeni jedan na drugog, obavezuju nas na to", kazao je Garčević.

Ambasador Republike Rusije u Crnoj Gori Vladislav Maslenikov se, kako se dodaje u saopštenju, zahvalio Demokratskoj narodnoj partiji i predsjedniku Milanu Kneževiću za, kako je kazao, sav trud koji ulaže u poboljšanje odnosa Republike Crne Gore i Republike Rusije.

"On je istakao da ambasada ostaje posvećena snaženju odnosa dvije države i tom prilikom je naglasio da rusko-crnogorske odnose treba dovesti na nivo, koji odgovaraju istorijskim tradicijama i očekivanjima naroda dviju zemalja", kazao je Maslenikov.

Garčević se, kako je saopšteno iz DNP-a, na kraju sastanka zahvalio ambasadoru Maslenikovu na dosadašnjoj podršci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније