Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 03. 2013. 10:32 >> 10:23
1

NIKŠIĆ

Spaić: Izbori bili transparentni

Predsjednik nikšićke Opštinske izborne komisije, Srđan Spaić, saopštio je da će omogućiti SNP-u uvid u birački materijal.

Iz SNP-a su najavili da će tražiti uvid u birački material, kako bi provjerili na koji način su dobili tri odbornička mjesta u Nikšiću, jer smatraju da su osvojili četiri.

Spaić za, Antenu M, kaže da je riječ o uobičajenoj proceduru i napominje da je izborni proces bio potpuno transparentan.

- Svaka politička partija, odnosno, grupa građana koja je učestvovala, ima pravo da izvrši uvid na osnovu podnijetog zahtjeva. Rokovi su vezani za vrijeme čuvanja materijala. Uvid se može vršiti u izbornom postupku, a poslije ga možete vršiti i kao politička partija. Nakon svih izbora imamo hronlogiju zahtjeva za uvid u birački materijal, to nije nikakva novina. U skladu sa vremenom prispijeća zahtjeva, partije to i ostvaruju. Moram istaći da su u radu Komisije učestvovali predstavnici svih partija, tako da cjelokupan postupak transparentan, jer su, praktično, mogli imati neposredan uvid u proces utvrđivanja izbornog rezultata - rekao je Spaić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније