Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

11. 03. 2013. 10:08   >>  09:58 4

AFERA SNIMAK II

Pobjeda: Novi snimci iz H.Novog

Pobjeda je danas objavila dio sadržaja sjednice Opštinskog odbora nekadašnje Srpske narodne stranke Herceg Novi, na kojoj je raspravljano o nacrtu koalicionog sporazuma sa Socijalističkom narodnom partijom.

Teme sastanka održanog 21.maja 2008., prema navodima Pobjede, bile su i koliko glasova može da se dobije za hiljadu eura, zašto se ne isplati dati osam hiljada eura za dovođenje studenata na glasanje, zašto DPS u Beranama nije smijenio kadar SNS-a.

Teme sastanka su bile i koliko Srba može da se zaposli u Spotskoj hali, kako je Dejan Mandić, kako se navodi, ,,ukrkačio" srpske glasove na inauguraciji na Cetinju, kako iz gradskog budžeta da se pomaže ljudima i dobije se više glasova na narednim.

Riječ je o sastanku Opštinskog odbora SNS sa predsjednikom Andrijom Madnićem, predsjednikom Izvršnog odbora Goranom Danilovićem i članovima rukovodstva Milutinom Đukanovićem i Zoranom Nikolićem.

Raspravljalo se o nacrtu koalicionog sporazuma sa SNP koji su koncipirali odbornici Sprske liste, sa lokalnim SNP-om.

Mandić i Danilović su, kako prenosi Pobjeda, bili ljuti zbog toga što nije konsultovana centrala SNS, odnosno Glavni odbor, a članovi lokalnog SNS zbog nemarnog odnosa centrale partije prema njima.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније