Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 05. 2014. 16:18 >> 16:28
3

IZBORI U BARU

LP: Ne obećavamo nemoguće

U Liberalnoj partiji Crne Gore uvjereni su da će građani Bara i ovoga puta pokazati građansku hrabrost i zrelost i, kako navode, dokazati svoju želju za promjenama i boljim i pravednijim društvom.

"Od nas je sve počelo. Kada smo mi sa ponosom nosili ove crnogrorske zastave, sjetite se koje su zastave nosili ljudi iz vlasti.  Mi i dalje pjevamo iste pjesme i nosimo iste  zastave koje sada i oni nose, samo u našim rukama one izgledaju najljepše i najponosnije. Govorili smo jasno o partijskom zapošljavaju, rasprodaji resursa, padu budžeta, rastu opštinskog  duga i svemu što građani već znaju ili  naslućuju, a ne govore već šapuću, jer vlast pokušava da od građana napravi podanike", poručio je nosilac liste liberala u Baru Aleksandar Vujičić.

Neda Dabović, predsjednica barskih Liberala pozvala je Barane da i 25. maja, kao i uvijek, budu hrabri i da ne dozvole da im bilo ko otima pravo da biraju svoju budućnost i kreiraju svoj život i politiku Bara, onako kako oni istinski žele.

"Građani Bara u liberalima prepoznaju iskrenost, mi ne obećavamo nemoguće već se dosljedno zalažemo za ono u što vjerujemo", poručila je Dabović.

Ammar Borančić, predsjednik Mladih liberala Crne Gore i odbornički kandidat, poručio je mladim ljudima da ne smiju dozvoliti da im neko podkusurava mladost sitnim novcima i koristima, u rukama mladih je budućnost Bara i Crne Gore.

"Budimo dostojni one omladine koja se 90-ih časno i hrabro, pod pendrecima odlazećeg režima, borila za slobodnu i suverenu Crnu Goro, koja pripada svakom slobodnom pojedincu, a ne dvijema partijama koje vladaju nepotizmom i korupcijom. Odoljećemo svim udarima, i 25. maja izabrati barske Liberale!", zaključio je Borančić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније