Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 05. 2014. 19:30 >> 19:32
2

ŽABLJAK

Milić: Negativne posljedice postupka vlasti

Posljedice postupaka crnogorske vlasti prema Rusiji izuzetno su negativne i to se krije od građana, tvrdi predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić.

 

"Evo prilike da sa Žabljaka, koji je dobro na svojim leđima iskusio kako se vodi turizam u ovoj zemlji, čujemo nešto što se krije od građana Crne Gore. Pozivam ministra turizma, direktoricu Montenegro Erlajnza, direktora Turističke organizacije Crne Gore, neka kažu koliko je čartera iz Rusije otkazano zbog one gluposti i budalaštine da Vlada Crne Gore uvodi sankcije Rusiji", istakao je Milić.

Govoreći na predizbornom skupu ove partije na Žabljaku, Milić je podsjetio da su Crnogorci ljubav prema Rusiji plaćali i robijom na Golom otoku.

"Ne smijemo zaboraviti da je u Crnoj Gori uvijek bilo onih koji su, zbog toga što su željeli da kažu ko su i kome pripadaju bili tretirani kao izdajnici, i kao oni koje treba zatvoriti na Goli otok, i kao oni koje ne možeš rehabilotovati jer Crna Gora još nije ušla u proces pune rehabilitacije golootočkih zatvorenika, a jedini njihov grijeh bio je to što su voljeli Rusiju", kazao je Milić.

Nosilac liste SNP-a za Žabljak, Milanko Ćetković najavio je da će prioritet te partije biti formiranje profesionalne lokalne uprave.

"Lokalnu upravu učinićemo profesionalnom jer je ta ista lokalna uprava u predhodnom periodu bila izuzetno ispolitizovana i opterećena nepotizmom. Uslov za zasnivanje radnog odnosa u Žabljaku nije ni stručnost, ni znanje, ni diploma, nego isljučivo članska karta DPS-a. Kada mi preuzmemo vlast, lokalna uprava će biti profesionalna i neće se smjeti desiti da građanin dođe u lokalnu upravu i vrati se neobavljena posla", kazao je Ćetković.

Na promociji SNP-a u Žabljaku govorili su Radivoje Rašović, Aleksandar Damjanović, te odbornički kandidati Beba Popović i Nikola Milićević.

 

 

Senka Zarubica, Radio CG                                                         

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније