Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 05. 2014. 18:02 >> 18:04

LIBERAL U DUŠI

Ajanović: Prevarom me stavili na listu PCG

Sekretar Opštinskog odbora LP Pljevlja i član Glavnog odbora Liberalne partije Senad Ajanović kaže da ga je Pozitivna Crna Gora prevarom stavila na listu te stranke, kojoj kako navodi nikada nije pripadao.

"Ranko Đurđić i rukovodstvo Pozitivne su me na prevaru stavili na listu Pozitivne, kojoj nikada nijesam pripadao i kojoj neću pripadati ja sam liberal od devedesete i to ću i ostati. Nedopustivo je da se jedna partija koja se naziva demokratrskom, potpomognuta Đurđićem, koji je u zadnji trenutak prešao kod njih, sprema da izađe na izbore u Pljevljima", naveo je Ajanović u izjavi za medije.

On kaže da nikada nije bio trgovac svoje političke i partijske orjentacije.

"Šokiran sam bio potezom da me na obmanjujući način uvrste na listu Pozitivne, pri tom garantujući mi da ulazim kao liberal sa jasnim predznakom Liberalne partije, čiji sam bio i ostao član. Garantovali su mi da je sve odobreno od Glavnog odbora i predsjednika partije, garantovali, ali su me prevarili, jer se sjutra dan ispostavilo da je sve samo obmana i prevara, da bih potpisao da budem na listi", kazao je je Ajanović.

On je pozvao liberale da ne glasaju za Pozitivnu Crnu Goru.

"Ja toj listi ne pripadam i ne želim za nju da glasam i pozivam sve glasače, članove i simpatizere Liberalne partije iz Pljevalja da ni po koju cijenu ne daju svoj čestiti glas skupini koja se naziva Pozitivnom i koja koristi povjerenje ljudi da bi ostvarila svoje ciljeve", zaključio je Ajanović u izjavi za medije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније