Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

22. 05. 2014. 18:30   >>  18:31

POZITIVNA CG

'Žabljak za vlast samo vikend naselje'

"Vlast na Žabljak ne gleda kao na grad, već kao na vikend naselje za bogatu i bahatu vladajuću klasu koja voli da se razbaškari po nekoliko sedmica godišnje podno Durmitora", izjavio je predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović tokom današnje posjete Žabljaku gdje je Pozitivna organizovala dan pomorandže.

"Zato njih i ne zanima kako da se riješe ogromni problemi Žabljaka, već kako da do svoje vikendice „dovuku“ afalt ili kako da izmjeste iz nacionalnog parka nešto što su sagradili. Njih ama baš nimalo ne interesuje kako se može obezbijedi Žabljačnima normalan život ili urbanizovanje objekata samih Žabljačana. Zato nam trebaju promjene", kazao je Pajović.

On je dodao da Durmitorci znaju da više za ekonomiju Žabljaka znači jedno odnjegovano stado ovaca, jedna parcela krompira ili jedan mali privatni pansion nego svi podgorički džipovi od kojih su neki plaćeni upravo novcem koji je stvoren na račun Žabljaka.

"Od nedjelje to se mijenja, i Žabljak se okreće razvoju grada, turizma, poljoprivrede i stočarstva. Okrećemo se domaćinima, okrećemo se običnom čovjeku", rekao je Pajović.

Pozitivna Crna Gora na Žabljaku ima dvije osnovne i najbitnije obaveze, a to je da depolitizuje grad i da se Žabljačani nikada više ne gledaju isključivo kroz političku pripadnost, već da se međusobno poštujemo i uvažavamo i svi zajedno borimo za dobro Žabljaka, istakao je on.

Siguran sam da je Mirčeta Tomčić, nosilac liste Pozitivne Crne Gore u Žabljaku, čovjek sa ogromnim znanjem i iskustvom, neko ko može da okuplja, a ne razdvaja Žabljačane. On može da objedini sve stručne ljude, bez obzira na bilo koju pripadnost, u gradskoj vladi, a koji bi konačno pokrenuli Žabljak. Ukoliko to ne bi bio slučaj, Žabljak bi i dalje tumarao i ekonomski zaostajao. Stoga je važno da Pozitivna Crna Gora bude što značajniji politički faktor jer ima nepodijeljeno poštovanje cijelog grada, zaključio je predsjednik Pozitivne Crne Gore Darko Pajović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније