Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.

24. 12. 2023. 22:35 >> 22:41
1
Čitaj mi:

31. JANUARA I 1. FEBRUARA

Đeljošaj na Molitvenom doručku u Vašingtonu

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj pozvan je u Vašington kako bi zajedno sa suprugom prisustvovao Molitvenom doručku koji će se održati 31. januara i 1. februara 2024. godine, saopšteno je iz Vlade.

U pozivu koju mu je upućen navodi se da će njegovo učešće biti prilika za izgradnju i jačanje ličnih i međudržavnih veza Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država.

Kako navode iz Vlade, učešće na Molitvenom doručku biće prilika za niz bilateralnih sastanaka sa liderima vlada i država, predstavnicima američkog Kongresa, Stejt departmenta i drugim učesnicima ovog prestižnog okupljanja.

Potpredsjednik Đeljošaj je i prošle godine prisustvovao ovom tradicionalnom okupljanju u Vašingtonu.

"Čast mi je da drugu godinu zaredom prisustvujem okupljanju lidera vlada i država iz više od 140 zemalja svijeta. Ovo će biti prilika da potvrdimo i ojačamo naše partnerstvo sa Sjedinjenim Državama i drugim evroatlanstkim partnerima Crne Gore", istakao je potpredsjednik.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније