Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

27. 04. 2014. 08:17 >> 08:16
6

ODGOVOR STIJEPOVIĆU

Danilović: Branim CG ne podržavajući DPS

Kada bih imao poriv da srušim Crnu Goru - podržavao bih DPS, kazao je šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Goran Danilović.

„U nabrajanju kažu da će Mandić, Danilović, Medojević i drugi srušiti Crnu Goru - naravno, ako ih zapadne! Kada bih i imao taj samoubilački i mazohistički poriv vjerovatno bih i nogama i rukama podržavao DPS!? Šta ima još da se sruši!? Ko bi i kada to radio bolje od njih? Uništićemo valjda KAP ako nas građani glasaju? Prezadužićemo se? Upropastićemo Prvu banku? Rasprodaćemo kilometre kvadratne Solane?  Dakle, besmisleno i sramno“, napisao je Danilović na svom Fejsbuk profilu..

„Vrhunac je da ćemo srušiti tekovinu 21-og maja!? Kako? Da ga izbacimo i iščupamo iz kalendara“, piše Danilović.

Nosilac liste DPS-a za izbore u Podgorici  Slavoljub Stijepović kazao je u petak  da je krajnji cilj Miodraga Lekića da sruši državu Crnu Goru.

„Potpuno je jasno da Lekić nije kandidat za gradonačelnika, te da se on za razliku od mene uopšte ne bori za to mjesto, već on hoće da na ovim izborima sruši vlast DPS-a u Podgorici, nakon toga vlast u Crnoj Gori a onda je na redu sama država Crna Gora“, kazao je Stijepović, podsjeća Portal Analitika.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније