Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 04. 2014. 16:22   >>  16:21 9

STANIŠIĆ DF-U

''Bojkotujete, ali junački primate pare''

Goran Danilović i njegovi saborci iz DF-a već godinu dana ''junački'' izbjegavaju da se pojave na premijerskom satu, a potom isto tako ''junački'' sa bezbjedne udaljenosti ispaljuju kritizerske floskule i napamet naučene rečenice, ocijenjeno je iz DPS-a.

Poslanik Obrad Mišo Stanišić ocijenio je da su, za svih tih godinu dana, Danilović i DF najveći junaci kad svakog prvog primaju plate i ostale nadoknade od Skupštine čiji rad bojkotuju, a sve to na račun građana protiv čijih interesa se zdušno bore pisanjem i usvajanjem neprimjenjivih zakona.

''Njihovo licemjerstvo i neodgovornost prevazilaze sve granice. Bez obzira na to što smo na vrijeme upozoravali na sve probleme koje će proizvesti Zakon o finansiranju političkih partija u režiji skupštinske većine, kao partija koja se zalaže za legalistički pristup, poštujemo sve odredbe tog zakona, što će se najbolje vidjeti kroz izvještaje i revizije nakon lokalnih izbora. Uostalom, DF smo pobijedili i kada je, mimo svih poznatih standarda, trebalo da osvojimo većinu od 55 odsto glasova da bismo na referendumu obnovili crnogorsku državnost, a oni imali 10 odsto startne prednosti, uz najrigorozniju međunarodnu kontrolu čitavog procesa. Bilo bi konačno vrijeme da Danilović shvati da ovaj zakon nije problem za DPS, već za građane, ostvarivanje njihovih garantovanih prava i za funkcionisanje države'', navodi Stanišić.

Poslanik DPS-a kaže da očekuje da će „junački“, kako se i do sad ponašaju, DF i Danilović 25. maja uveče reći da im ni ovaj zakon, koji su sami napisali i izglasali, ne valja.

''Za promjenu bi mogli zaista da, makar jednom, budu junaci, priznaju poraz i preuzmu odgovornost za svoje neuspjehe'', zaključuje Stanišić.

 

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније