Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 04. 2014. 16:04 >> 16:04
1

LOKALNI IZBORI

DPS i SDP zajedno u Šavniku

DPS Šavnik će na predstojećim izborima nastupiti zajedno sa SDP-om, sa kojim sada vrši vlast u opštini. Nosilac liste Mijomir Vujačić.

"Opštinski odbor DPS Šavnik utvrdio je listu za predstojeće lokalne izbore na kojoj se nalazi 30 istaknutih građana, mladih, žena, poljoprivrednika,  koji ulivaju povjerenje biračkom tijelu", saopšteno je iz opštinskog odbora DPS-a.

Na sjednici Opštinskog odbora DPS-a Šavnik za nosioca liste izabran je dosadašnji predsjednik opštine Mijomir Vujačić,  koji je, kako se navodi u saopštenjuu, najveći autoritet kod građana Šavnika.

"Politika koju vodi Vujačić je realna i poštena, a ono po čemu je prepoznat je da nikada ne daje lažna obećanja. On je sa svojim saradnicima realizovao gotovo sve aktivnosti predviđene izbornim programom", navodi se u saopštenju OO DPS Šavnik.

Dodaje se da će DPS Šavnik, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, nastaviti sa realizaciom aktivnosti u interesu svih stanovnika tog grada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније