Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 04. 2014. 18:25 >> 22:54
10

VEŠOVIĆ-DROBNIČU

Vlast traje dok građani tako žele

Vlast u Crnoj Gori su birali građani Crne Gore i tako će uvijek biti, a vlast traje dok građani tako žele, poručuju iz Demokratske partije socijalista

Šef Delegacije EU u Podgorici Mitja Drobnič je kazao da je jedan od problema Crne Gore koncentracija moći jer se vlast nije mijenjala posljednjih 20 godina. Drobnič je u intervjuu za "Amerikan tajms" kazao da, kao i u biznisu, konkurencija donosi kvalitet i u politici.

"Siguran sam da ni gospodin Drobnič svojim sugrađanima ne bi preporučio da se vlast mijenja političkim opcijama koje su primile milione eura da bi se borile protiv svoje zemlje, ili nekim drugim strankama koje idu da se izvinjavaju drugim državama zbog strateških interesa svoje zemlje, ili možda nekom trećom partijom koja prati prve dvije u svaku stopu", naveo je u reagovanju portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore Časlav Vešović.

Ako je prijatelj Crne Gore, a mi vjerujemo da jeste, ne treba da nas podsjeća na dopadljivu formu koja nema veze sa suštinom.

"Izbori postoje da bi građani izabrali bolju političku opciju. Vlast traje dok građani tako žele, a između crnogoroske vlasti i opozicije birači imaju jednostavan izbor", navodi Vešović.

On kaže da je crnogorska Vlada  partner Evropske unije i NATO-a.

"Zato očekujemo da gospodin Drobnič, uz svo uvažavanje njegovog ličnog stava, u budućim interpretacijama i iznošenju stavova ne dovede u dilemu javnost o njegovom jednakom tretmanu svih političkih ponuda i nemiješanju u izbornu volju građana Crne Gore", zaključio je Vešović.


Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније