Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 03. 2013. 14:57 >> 15:05
3

IZBORNA KAMPANJA

Danilović: Vujanović da upristoji kampanju

Izborni štab predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića pozvao je protivkandidata Filipa Vujanovića da, kako kažu, upristoji kampanju u kojoj ima licemjeran odnos.

 

Šef Lekićevog štaba Goran Danilović rekao je da je 1. marta u Baru počela Vujanovićeva neprimjerena kampanja.

,,U kojoj se govori o drugima, traže navodne fleke i mrlje i to ne iz politike biografije predsjedničkog kanidata, nego biografije uopšte i prozivaju se oni koji podržavaju kampanju Lekića'', rekao je Danilović.

On je, na konferenciji za novinare, ocijenio da su se svi govornici tada okomili na Lekića i sve, koji su ikada kritikovali vlast.

Vujanović, kako je rekao, nedopustivo i licemjerno, drži pridiku onima koji su bili za očuvanje državne zajednice.

,,Vujanović ima vrlo licemjeran odnos u ovoj kampanji. Predstavljanje sebe kao poštenog i časnog kandidata, a pristajajnje cijelo vrijeme da za njega rade nepošteni i nečasni, pristajanje da se ćuti o aferama koje unižavaju Crnu Goru je licemjerstvo najniže vrste'', poručio je Danilović.

Vujanovića je optužio da je zloupotrijebio dječju tragediju, kada je u bolnici posjetio maloljetnika, za čije ranjavanje je osumnjičen maljoljetni sin predsjednika NOVE Andrije Mandića.

,,Vaša zainteresovanost prvi put za dječju nesreću, u tom predizbornom trenutku, je žalosna i ogavna, kao što je i današnja Vaša nezainteresovanost za sudbinu I.M, koji je 16 dana u pritvoru'', poručio je Danilović Vujanoviću.


Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније