Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

07. 11. 2023. 22:57 >> 23:00
1

NIKOLIĆ

"Camaj da se drži svoje partije i novih koalicionih partnera"

Poslanik Albanskog foruma Nikola Camaj, u svojoj večerašnjoj izjavi, nastojao je da dijeli političke lekcije i predviđa dalju sudbinu Demokratske partije socijalista. Vrijedilo bi pročitati i razmisliti o njegovim stavovima kada bi oni dolazili od pojedinaca koji su dovoljno kredibilni da ih saopšte, saopštio je portparol DPS Crne Gore Miloš Nikolić.

"Najbolje smo ga upoznali 2016. godine dok je pokušao da zaustavi proglašenje konačnih rezultata u Državnoj izbornoj komisiji, kada je plačući u kancelarijama Demokratske partije socijalista priznao da je od Demokratskog fronta dobio podršku kako bi nastupio na tim izborima. Da podsjetimo, Camaj je tada plaćeničkom izdajom za račun Demokratskog fronta nastupio na parlamentarnim izborima sa listom Demokratskog saveza Albanaca i namjerno “prosuo” 1.542 glasa pripadnika albanskog naroda kako bi albanski predstavnici u Skupštini Crne Gore umjesto 2 ili 3 imali jednog poslanika", poručio je Nikolić. 

To je, kaže Nikolić, "mjera patriotizma, odgovornog odnosa prema svom narodu i Crnoj Gori ali i cijena političke pameti Nikole Camaja".

"Zbog svega navedenog, mučno je bilo slušati ga kako u Skupštini Crne Gore prilikom izbora 44. Vlade drži moralne pridike i glumi političkog mudraca. Ipak, sa bolom u želucu i ljudskom pristojnošću nijesmo željeli da ga opominjemo na ove detalje iz njegove prošlosti vjerujući da se malo zanio kao novi poslanik u Skupštini Crne Gore. Ukoliko Camaj ipak nastavi da glumi moralnu gromadu i političkog pametara moraćemo da ga podsjetimo i kako je 2016. godine DSA omogućio preuzimanje vlasti u Budvi Demokratskom frontu kao i brojne druge neprijatne detalje iz njegove političke i lične biografije", kazao je Nikolić. 

Istakao je da Camaju upućuju dobronamjernu sugestiju da se drži svoje partije i svojih novih koalicionih partnera iz koalicije Za budućnost.

"U suprotnom, moglo bi mu se desiti da mandat poslanika završi mnogo brže nego što je mislio", zaključuje Nikolić. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније