Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

М.М.

02. 11. 2023. 19:23 >> 19:39

ŠĆEPANOVIĆ

"Mašinski tehničar predložen za predsjednika Opštine Kolašin"

Odbornica Demokrata Zorana Bakić je predložila Petka Bakića vatrogasca-spasioca za predsjednika Opštine Kolašin, saopštila je predsjednica Opštinskog odbora DPS Kolašin Marta Šćepanović.

Šćepanović je na društvenoj mreži X, objavila fotografiju sa potpisima podrške za kandidaturu Petra Bakića za predsjednika Opštine Kolašin, a na tom spisku je i njegova ćerka Zorana Bakić.

“Zemlja čuda. Zorana Bakić je upravo predložila tatu Petka, vatrogasca-spasioca sa SSS (mašinski tehničar), za predsjednika opštine Kolašin, saopštila je Marta Šćepanović, predsjednica Opštinskog odbora DPS Kolašin", poručila je Šćepanović. 

Na spisku za potpise podrške objavljena je biografija Petka Bakića. 

Navodi se da je Petko Bakić rođen 1968. godine u Kolašinu gdje i danas živi radi. Završio je mašinsku školu i zaposlen je u Službi zaštite i spašavanja Kolašin. Predsjednik je OO Demokrate Kolašin od avgusta 2016. godine, a bio je Odbornik Demokrata u SO Kolašin. Oženjen je i otac troje djece.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније