Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 03. 2013. 08:05 >> 13:47
1

EVROPSKA KOMISIJA

Drobnič u Briselu na redovnim konsultacijama

Evropska komisija odbacila je tvrdnje pojedinih medija da je šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Mitja Drobnič pozvan u Brisel kako bi sa evropskim zvaničnicima razgovarao o aferi Snimak.

Portparoli evropskog komesara za proširenje i suusjedsku politiku Petar Stano i Ambasade EU u Podgorici Dragan Mugoša rekli su Pobjedi da se radi o redovnim konsultacijama.

"Drobnič je u Brisel došao na redovne konsultacije. Uobičajena je praksa da šefovi naših delegacija dolaze u sjedište EK u Briselu kako bi razgovarali o zemljama u kojima su oni na dužnostima", rekao je Stano.

To je potvrdio i Mugoša.

"Drobnič ima redovne kontakte kroz sastanke sa predstavnicima crnogorskih institucija i naravno, obzirom na mandat, ima i redovne sastanke sa predstavnicima EK i drugih institucija EU. To je djelokrug njegovih redovnih aktivnosti", kazao je Mugoša.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније