Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2013. 21:52 >> 23:59
22

LOKALNI IZBORI

VIDEO: Đukanović: Naučena lekcija u Nikšiću

Pred više hiljada građana na predizbornoj tribini u Nikšiću, lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović, kazao je da su u toj partiji shvatili opomenu birača sa oktobarskih izbora, ali im je i obećao da su spremni da urade više i da mogu da urade više.

Đukanović je poručio građanima da razmisle ko im je bio alternativa, jer su nakon prošlih izbora javnosti poznatim dogovaranjem pokazali da je riječ, kako je rekao, o jednoj neozbiljnoj družini, koja je to najbolje pokazala kroz državne simbole i himnu.

Lider DPS-a je takođe  obećao da će Vlada na čijem je čelu, u punom kapacitetu sarađivati sa novom vlašću, koja će biti iz Evropske koalicije, i da će usmjeriti svu energiju i sredstva da Nikšić ponovo postane privredni centar.

Osvrćući se na političke oponente, Đukanović je kazao da pola opozicije čine kvazi političari i bivše neuspjele sindikalne vođe. Neozbiljno je grad Nikšić dati takvoj družini. Na prošlim izborima instalirana jedna nova partija, Pozitivna Crna Gora, čiji su osnivači jedna novina i vlasnici akcija, do kojih su došli na javnosti poznat način, prevarama.

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније