Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 03. 2013. 10:40 >> 09:16
2

IZVJEŠTAJ EK

EK: CG jača zakone, fale rezultati

Brisel smatra da je Crna Gora ojačala zakonodavni okvir, kako bi postigla usklađenost s pravnom tekovinom Evropske unije, ali i da mora da uloži dodatne napore, za potpunu nezavisnost pravosuđa.

 

U izvjestaju Evropske komisije, o analitickom pregledu poglavlja 23 i 24 za Crnu Goru, navodi se da je to neophodno kako bi se razvio solidan bilans ostvarenih rezultata u pogledu istraga i osuda za slučajeve korupcije i organizovanog kriminala.

Kao osnovni nedostatak, kada su u pitanju ova poglavlja, Komisija naglašava bilans ostvarenih rezultata u istragama i pravosnažnim osudama, u predmetima korupcije na svim nivoima, koji su u Crnoj Gori i dalje na niskom nivou.  

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније