Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

05. 09. 2023. 12:45 >> 13:11

ODLUKA VLADE

Uljarević nije više član Savjeta CNP

Predrag Uljarević razriješen je danas na sjedenici Vlade Crne Gore funckije člana Savjeta Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP) u Podgorici.

Vlada je donijela odluku i o prestanku mandata sekretarke Ministarstva pravde Andrijane Medojević, kao i sekretarke Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma Dragane Jović.

Krsto Božović postavljen je za generalnog direktora Direktorata za informatiku i analitičko-statističke poslove u Ministarstvu rada i socijalnog staranja, a Naim Gjokaj za vršioca dužnosti pomoćnika direktora Uprave za kapitalne projekte.

Tamara Đuričković imenovana je za pomoćnicu direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja, a Milica Kavedžić za pomoćnicu direktora Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja.

Iva Vukoslavčević postavljena je za generalnu direktoricu Direktorata za normativne poslove i razvoj policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Vlada je saopštiola takođe da je prestao mandat v.d. generalnog direktora Direktorata za normativne poslove i razvoj policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Hermina Šabotića.

Prestao je i mandat v.d. generalne direktorice Direktorata za normativne poslove i razvoj policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Snežane Radović, pa je određena za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Generalnog direktorata za Evropsku uniju u Ministarstvu vanjskih poslova.

Prestao je i mandat vršenja dužnosti v.d. generalnog direktora Generalnog direktorata za ekonomsku i kulturnu diplomatiju u Ministarstvu vanjskih poslova Dejana Vukovića.

Takođe je donijeto i rješenje o određivanju Dejana Vukovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Generalnog direktorata za ekonomsku i kulturnu diplomatiju u Ministarstvu vanjskih poslova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније