Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 03. 2013. 23:15   >>  23:08

LOKALNI IZBORI U NIKŠIĆU

Pajović: Revizija ugovora i odgovornost

Za sve ugovore koji se nalaze u nikšićkoj opštini biće urađena revizija, nakon pobjede Pozitivne Crne Gore na izborima 9. marta, saopštio je predsjednik te partije, Darko Pajović.

Pajović je, na završnoj konvenciji u Nikšiću, kazao da će snositi odgovornost svi koji su dozvolili da se koristi novac građana da bi se gradio metar trotoara četiri puta skuplje, a metar asfalta i sedam puta više nego u Podgorici.

„I to nije nikakav revenšizam, već odgovornost. Riječ koja u glavama političara vladajuće klase ne postoji u poslednjih 24 godine. Naprotiv, svaki politički cilj koji su imali bio je usko vezan za njihove privatne, profitabilne interese“, kazao je Pajović.

Prema njegovim riječima, revanšizam nije cilj Pozitivne, ali dosadašnja vlast može sigurno računati na odgovornost za učinjenjeno i neučinjeno.

„Ovi izbori su jako važni, jer svi znamo šta se desilo Pozitivnoj u Nikšiću, gdje je bilo naše mjesto, a šta su nam uradili. Ali, 9. marta ćemo dokazati da Nikšić nijesu izdajnici, ni Drago i njegova bolumenta, koji su promijenili izbornu volju građana, već da je to grad pobjednika“, poručio je Pajović.

On je dodao i da vlast svojim „nazovi demokratskim metodama, dopisivanjima i brisanjima“, mrcvari Nikšić i želi da to ponovo radi još četiri godine.

„Da su vuci bi se zasitili, da su ljudi bi se zastiđeli. Mi im poručujemo da je im više nećemo dopustiti da uništavaju ovaj grad“, saopštio je Pajović.

Potpredsjednik Pozitivne Azra Jasavić rekla je da se aktuelna vlast u Crnoj Gori jedino boji jakih, nezavisnih i nepristrasnih institucija, koje, kako je kazala, samo može da donese Pozitivna, kao najveća prijetnja organizovanom kriminalu.

„Samo će takve institucije biti u stanju da se uhvate u koštac sa organizovanim kriminalom, da ga do nogu potuku i vrate dostojanstvo Crnoj Gori“, navela je Jasavić.

Jasavić je naglasila da se 9. marta mora pokazati snaga, a nakon pobjede uhvatiti u koštac sa organizovanim kriminalom, „koji jeosnovna prijetnja za sigurnost, bezbjednost i sreću naše djece“.

Generalni sekretar Pozitivne Mladen Bojanić je, govoreći o aferi Snimak, zapitao „šta im je nakon zapošljavanja i darivanja svojih članova sledeće, da li će se i brak moći sklopiti samo među njima, da li će samo njihova djeca moći u vrtiće“.

„Čak su priznali i da se javno maze, da maze svoje članove“, dodao je Bojanić.

Prema njegovim riječima, predstojeći izbori su spašavanje obraza Crne Gore, jer, kako je kazao, sve nas je sramota što imamo takvu vlast.

„Pozitivna mora da mijenja njihov nakaradni sistem vrijednosti i mora da promoviše slobodne i slobodoumne, sposobne, poštene i odgovorne kadrove, kakve imamo u svojim redovima“, kazao je Bojanić.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније