Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 03. 2014. 14:37 >> 14:37
4

FILIPOVIĆ OCIJENILA

Lekić može samo u odbornike

Poslanica DPS-a Žana Filipović ocijenila je da je nosilac liste DF-a na lokalnim izborima u Podgorici "samo kandidat za odbornika, ali ne i za gradonačelnika".

 

Tako ga, kako je rekla, doživljavaju i partije koje su ga podržale na predsjedničkim izborima.

"Demokratska partija socijalista ima otvorenu ponudu za građane Podgorice. Naš nosilac liste je istovremeno i kandidat za gradonačelnika. Svi građani Podgorice ga znaju kao vrlo energičnog, uspješnog i pristupačnog čovjeka, koji je svoj život vezao za napredak Podgorice i Crne Gore. Slavoljub Stijepović još uvijek nema vidljive protivkandidate za čelnog čovjeka Podgorice. Da li se iza Lekića krije Radunović, Danilović ili neko sličan, građani neće znati, jer će Front izgubiti na izborima. Jedino što je izvjesno da je Lekić samo kandidat za odbornika, ali ne i za gradonačelnika", istakla je Filipović.

To što Lekić nije rođen u Podgorici, a nije ni živio u Crnoj Gori, kako je kazala Filipović, razlog je da se postavi pitanje je li Lekić kandidat za odbornika ili gradonačelnika.

"Komentarišući Lekićevu kandidaturu za nosioca liste u Pozitvnoj su izrazili velike sumnje u njegove menadžerske sposobnosti, u SNP su konstatovali da četiri decenije razlike u godinama u odnosu na njihovog nosioca nijesu prepreka za saradnju, a u istom prilogu se našla i 'zamjerka' što nije porijeklom iz Podgorice niti je rođen u njoj i zato što, praktično, nije živio u Crnoj Gori, a još manje u njenom Glavnom gradu.  Zbog toga pitanje ostaje otvoreno da li je Miodrag Lekić kandidat za odbornika ili gradonačelnika. Dok on lično ne potvrdi drugačije, on je kandidat za odbornika", zaključila je Filipović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније