Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 03. 2014. 17:41   >>  17:41

VUJANOVIĆ – AL NAHJAN

CG stvorila dobre uslove za investitore

Crna Gora je stvorila dobre uslove za investitore iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, smatra predsjednik Crne Gore Filip Vujanović. On je danas razgovarao sa šefom diplomatije UAE, šeikom Abdulahom Bin Zjed al Nahjanom.

Vujanović smatra da se dobri uslovi mogu iskoristiti da dodatno osnažimo ekonomsku saradnju.

Vujanović je iskazao zadovoljstvo zbog prijateljskih, bliskih i veoma sadržajnih intenzivnih odnosa Crne Gore i UAE, saopšteno je iz kabineta predsjednika.

Brojni međudržavni ugovori stvorili su dobru osnovu za saradnju u svim oblastima, kazao je Vujanović.

On je „istakao poštovanje za podršku i pomoć koju su UAE pružili Crnoj Gori tokom elementarnih nepogoda, u projektima koje su podržali, kao i za obezbjeđivanje vrijednih kredita Abu Dabi Fonda u oblasti vodosnabdjevanja i poljoprivrede“, navodi se u saopštenju.

Šeik Al Nahjan smatra, takođe, da postoje mogućnosti unaprjeđenja odnosa u svim sferama ekonomije, pri čemu je posebno naglasio turizam, energetiku i poljoprivredu.

Konstatovao da su dvije države vrlo bliske i da treba nastaviti politiku koja će tu bliskost afirmisati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније