Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 03. 2013. 22:22 >> 09:03
18

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Lekić: Podjednako poštujem sve

Kakav bih ja bio predsjednički kandidat kada u kampanju ne bih krenuo iz Nikšića, kazao je večeras, na početku svoje predsjedničke kampanje, nezavisni kandidat Miodrag Lekić, konstatujući da je Nikšić devastiran u svakom pogledu i da se to mora zaustaviti. Lekić je kazao i da su oni koji su bili za zajedničku državu, i oni koji su bili za nezavisnu Crnu Goru – željeli dobro Crnoj Gori.

Na predizbornoj konvenciji održanoj u Sportskom centru u Nikšiću, kojoj su prisustvovali i lideri Demokratskog fronta, Andrija Mandić i Nebojša Medojević, Lekić je kazao da neće komentarisati govor protivkandidata, Filipa Vujanovića, koji je, u Baru, citirao Lekićev intervju dat par mjeseci prije referenduma, u kome je on kazao da je državna zajednica najbolje rješenje za Crnu Goru.

Lekić je, ipak,  naveo da će, u TV duelu, dokazati da  je Vujanović njegove stavove istrgao iz konteksta, konstatujući i da podjednako poštuje i one koji su za državnu zajednicu i one opredijeljene za nezavisnu Crnu Goru.

I jedni i drugi željeli su dobro Crnoj Gori, kazao je nezavisni predsjednički kandidat Miodrag Lekić i podržao sve raznolikosti u njoj.

On je obećao da će, kao predsjednik, podržati promjenu bilo koje Vlade, pa i opozicione, ako ne radi dobro.

Svjestan sam u kakvu sam se priču upustio, kazao je Lekić, ali i obećao da će učiniti sve, uz pomoć naroda, da Crnoj Gori donese promjene.

Potpredsjednik Pokreta za promjene Branko Radulović najavio je da će opozicija tražiti vanredne parlamentarne izbore za godinu dana, „milom ili silom“.

Poslanik Demokratskog fronta Janko Vučinić kazao je okupljenim Nikšićanima da se ne plaše, jer Demokratska partija socijalista nije nikakva politička organizacija, već sekta.

Govorili su i predstavnik Komunističke partije, kao i lokalni predstavnici DF-a.

Svi govornici na večerašnjoj izbornoj konvenciji Miodraga Lekića pozvali su Nikšićane da 9. marta, na lokalnim izborima glasaju za opozicionu listu, a na predsjedničkim za Miodraga Lekića.

 

Milutin Stijepović, TVCG

Пратите нас на

Коментари18

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније