Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 02. 2014. 15:42 >> 16:44

U PETAK

Vujanović potpisao set izbornih zakona

Predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović potpisao je set izbornih zakona, koje je nedavno usvojila Skupština glasovima opozicije i Socijaldemokratske partije.

 

Vujanović smatra da ne postoji kolizija unutar zakona, ali da ostaje da se vidi kako će to tretirati tretirati Ustavni sud,  nakon što je Demokmratska partija socijalista podnijela inicijativu za ocjenu ustavnosti Zakona o finansiranju političkih partija.

„U petak sam potpisao sve zakone koje se odnose na izbornu regulativu. U Zakonu o finansiranju partija nijesam pronašao nikakvu koliziju unutrašnjih propisa i shodno mojoj obavezi potpisao sam taj akt, a vidjećemo kako će on proći na Ustavnom sudu“, kazao je Vujanović novinarima na Cetinju nakon razgovora sa bugarskim predsjednikom Rozenom Plevnelievim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније