Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 02. 2014. 13:58 >> 13:59
3

SNP I DF

Vlast da objasni gdje su milioni

Koalicija Zdravo Berane, koju čine Demokratski front i Socijalistička narodna partija, kao buduća vlast u tom gradu najodgovornije će pristupiti rješavanju problema deponije u Beranselu, saopšteno je iz tog saveza.

 

Iz tog saveza su kazali da deset dana pred izbore, nova koalicija koju, kako su naveli, čine Demokratska partija socijalista i Narodna stranka, „nastavlja da sije predizbornu maglu obećavajući rješavanje pitanja Vasovih voda“.

„Građani Berana treba da znaju da, po ko zna koji put, predsjednik Opštine Vuka Golubović i njegova privatna lista niti znaju, niti se pitaju u vezi sa tim bumom nove koalicije. O tome govori i činjenica da na sajtu Vlade Crne Gore nema ni riječi o ovom predizbornom obećanju“, kazali su iz koalicije Zdravo Berane.

Oni su ponovo pozvali nadležne organe da postupe u skladu sa zakonom pozovu na odgovornost sve koji su danima trovali Berance.

„Pozivamo ih i da provjere puteve novca iz opštinskog budžeta koji su bili namijenjeni za rješavanje problema Vasovih voda, ali i da odgovore na pitanja nezakonitog hapšenja i kažnjavanja časnih mještana Beransela. Koalicija Zdravo Berane obećava, da će kao buduća vlast najodgovornije prići  rješavanju ovog velikog problema mještana Beransela, kao i rješavanju svih drugih nagomilanih problema u beranskoj opštini“, navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a i Fronta su kazali da je red aktuelna vlast, makar na kraju mandata, objasni građanima na šta su utrošili milionska sredstva izdvojena za izgradnju sanitarne deponije i reciklažnog centra.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније