Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 03. 2013. 13:15   >>  13:23 1

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Milošević: SDP neće ometati kampanju Vujanovića

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Filip Vujanović bliži je biračima Socijaldemokratske partije od njegovog suparnika Miodraga Lekića, rekao je politički direktor DPS-a Tarzan Milošević, navodeći da očekuje da SDP neće ometati kampanju aktuelnog šefa države.

 

 

Komentarišući izjavu poslanika SDP-a Izeta Bralića, koji je kazao da za tu stranku Vujanović ne postoji na biračkom listiću i da pobjeda Lekića ne prijeti demokratiji Crne Gore, Milošević je kazao da je to individualan stav.

„SDP je pragmatična stranka u kojoj ljudi racionalno razmišljaju, i mislim da će se birači te partije opredijeliti za koga će glasati vođeni svojim a ne pojedinačnim stavom bilo kog predstavnika te partije“, rekao je on agenciji MINA.

Upitan da li takvim ocjenama SDP ometa kampanju Vujanovića, Milošević je rekao da je siguran, s obzirom na koaliciju na državnom nivou, da ta stranka nema nijedan razlog da to čini.

„Posle sjednice Glavnog odbora SDP-a imaćemo uvid u komplentnu situaciju. SDP će sam kazati svom članstvu šta da radi, ali sam siguran da neće ometati našu kampanju“, naveo je Milošević.

On je ocijenio da je Vujanović bliži biračima SDP-a od Lekića, dodajući da stranke koje stoje iza Lekića oslikavaju potpuno drugačiji milje od Vujanovića, „to je sasvim jasno“.

„Sve što je radio Vujanović za Crnu Goru mislim da će opredijeliti članove SDP-a koji su sigurno procrnogorski orjentisani da će prije glasati za njega nego za Lekića“, kazao je Milošević.

On je naveo da će kampanja Vujanovića trajati oko 35 dana, i da će se završiti u Podgorici.

 

 

„Vujanović će imati četiri veća skupa u Baru, Nikšiću, Podgorici i Bijelom Polju, a u ostalim gradovima biće manje tribine na više mjesta“, rekao je Milošević.

On je pojasnio da je cilj DPS-a da kampanjom dođe do što više građana, i da Vujanović bude u prilici da sa njima razgovara.

„Da im predstavi ono što je radio u prethodnom mandatu i ono što će raditi u sledećem, jer smo sigurni da će Vujanović biti ponovo izabran“, precizirao je Milošević.

On je naveo da su u DPS-u željeli da kampanja ispuni ambicije manjinskih stranaka koje su sa njima u koaliciji.

„Siguran sam da će i te stranke učestvovati na konvencijama i da će podržati Vujanovića, shodno koalicionom sporazumu“, zaključio je Milošević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније